Preživite dopust nekoliko drugače in začutite naravo s pomočjo mobilne hišice na Hrvaškem.

Prijetno bivanje v mobilnih hišicah

Ali mogoče razmišljate, kje boste naslednje leto preživeli svoj dopust? Priporočamo vam obisk simpatične Dalmacije na Hrvaškem. Turistična agencija Bazilika vam ponuja mobilne hišice Hrvaška na otokih Pašman in Ugljan. Kot že ime pove, so to hišice, ki so mobilne. Veliko ljudi ne ve, kakšna je prava razlika med počitniškimi prikolicami in mobilnimi hišicami. Prednosti slednje so velike, saj so večje po prostornini, stavbno pohištvo je zelo podobno stanovanjskemu, izoliranost sten je veliko večja (zvočna in toplotna), višji prostor zagotovi boljšo udobnost, notranjost prostora je zračnejša in prostornejša, tehnologije vgrajenih materialov celo prekašajo standardne stanovanjske ali hišne.

Mobilne hišice Hrvaška imajo zagotovo največjo prednost v tem, da jih lahko s tovornjakom prepeljemo kamor hočemo in pustimo na stalnem mestu čez celo leto. Primerne so za tiste goste, ki so zadovoljni z izbrano turistično lokacijo in se nanjo vračajo vsako leto. Počitniške prikolice pa izbirajo bolj mobilni gosti, ki radi svoje počitnice preživljajo na cesti in daljših potovanjih od enega kraja do drugega. Mobilne hišice Hrvaška vsebujejo vse, kar ima turistični apartma, od kopalnice, sanitarije, kuhinje do postelje. Na Hrvaškem se jih lahko postavi v avtokampih, turističnih naseljih ter na zasebnih parcelah.

Mobilne hišice

V Sloveniji je kar nekaj proizvajalcev mobilnih hišk, kot so Adria Mobil, REM in Polymobil, iz tujine pa so še bolj znani Brugor, ShelBox in Luxsor. Mobilne hišice Hrvaška se deli na letne in zimske modele. Zimski model je bolje izoliran, pri zunanji napeljavi ima dodatno izolacijo ter ima ogrevane cevi za vodo. Če bi radi preživeli dopust v mobilnih hišicah, jih lahko najamete v skoraj vseh večjih avtokampih. Seveda pa jih lahko vidite tudi na različnih kamping & karavaning sejmih po vsem svetu. Mobilne hišice Hrvaška boste našli na otoku Pašman v naselju Kraj in na otoku Ugljan.

Ne bo vam potrebno skrbeti za prevoz ali montažo, ker so hiške že postavljene. Če pa bi se sami odločili za prevoz oziroma preselitev hiške, pa boste odšteli za prevoz od 1.500 do 2.000 evrov, za samo montažo pa 500 do 900 evrov. Lahko bi rekli, da so mobilne hišice Hrvaška bolj luksuzne od počitniških prikolic, bungalovov in seveda šotorov. Postavlja se jih na ravnih območjih, ki pa so pravilom bližje obali. To pa pomeni, da si zagotovite hitrejši dostop do morske vode in odličen pogled na morje. Mobilne hišice Hrvaška ponuja turistično podjetje Bazilika preko celega leta. Lahko jih najamete ali pa kupite. Če vas zanima kaj več, obiščite zgornjo spletno stran ali pa pokličite na 041-333-892.