Preživite dopust nekoliko drugače in začutite naravo s pomočjo mobilne hišice na Hrvaškem.

Mobilne hišice Hrvaška

Mobilne hišiceŽe načrtujete poletni oddih za prihodnje leto? Potem naj vas razveselimo, da imate na voljo vrsto namestitvenih oblik, in sicer se lahko namestite v:

  • bungalovu,
  • kamp prikolici,
  • šotoru,
  • hotelski sobi,
  • zasebnem apartmaju ali
  • mobilni hišici.

V kolikor vam je bližje bivanje v naravi, v neposredni bližini morja, se lahko namestite v bungalovu, kamp prikolici, šotoru ali nekoliko bolj luksuzni varianti – mobilni hišici. Mobilne hišice Hrvaška lahko najamete ali kupite, in sicer so na voljo v nekoliko novejših in modernejših kampih. Mobilne hišice Hrvaška lahko najamete v neposredni bližini morja, v idilični naravi, kjer boste lahko uživali v senci tamkajšnjih borovcev in preživeli kar se da aktivne počitnice.

Mobilne hišice HrvaškaMobilne hišice Hrvaška so zasnovane kot kamp prikolice le, da so le-te nekoliko bolj luksuzno zasnovane. Hkrati so veliko bolj prostorne kot bungalovi ter omogočajo veliko več zasebnosti kot klasični počitniški apartmaji. Omogočajo vam neposredni stik z naravo, stran od mestnega vrveža in srkanje jutranje kavice na povsem lastni terasi, kjer vas bodo prijetno greli jutranji sončni žarki. Mobilne hišice Hrvaška vam omogočajo luksuzno bivanje, saj so v celoti sodobno opremljene in klimatizirane. Vsekakor so mobilne hišice Hrvaška atraktivnejše kot apartmaji, saj se nahajajo v neposredni bližini privlačnih plaž in morskih valov, ki vabijo že ob prvem pogledu na morje. Mobilne hišice Hrvaška so različnih velikosti, vse so opremljene z ločenimi spalnicami, kopalnico, wc-jem, kuhinjo, jedilnico z dnevno sobo in teraso v velikosti vsaj 10 kvadratnih metrov. Avto pa lahko parkirate v neposredni bližini mobilne hišice. V kolikor želite mobilno hišico najeti, ne skrbite glede vrtne garniture na terasi, saj vam bodo le-to priskrbeli v tamkajšnjem kampu.

 V kolikor si želite kar se da aktivne počitnice ter jih preživeti v neposredni bližini morja ter hkrati imeti nek svoj zasebni prostor, so mobilne hišice Hrvaška idealne za vas. Preizkusite luksuzno bivanje tudi vi.